۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
تعداد بازدید : 37

نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ویرایش ماه جولای 2021 نظام رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس اعلام گردید. مبنای این رتبه بندی براساس 3 شاخص تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن 50%، تعداد استنادات 210 نویسنده پراستناد دانشگاه درGoogle Scholar  (شاخصOpenness/Transparency) با وزن 10% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرارگرفته در بین 10% مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence/Scholar) با وزن 40% است. بر اساس نتایج اخیر این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند.

در حال حاضر  از 65 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه بندی،  72% آنها با بهبود رتبه جهانی همراه بوده اند.

نتايج کلی رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ويرايش ماه جولای 2021 نظام رتبه‌بندی جهانی Webometrics

نظر شما :
ما را در فضای مجازی دنبال کنید